Novi prometni problemi: Brad Pitt pao s motora

NAKON što je nedavno internetom prokolala snimka na kojoj slavni glumac Brad Pitt pripit izlazi iz noćnog kluba, ne uspijeva pogoditi bravu i s poteškoćama pali automobil, paparazzi su glumca snimili i tijekom nespretne vožnje motorom ulicama Beverly Hillsa.

Nakon doručka u hotelu, Brad se svojim novim motorom zaputio kući. U jednome je trenutku pokušao napraviti manevar između dva automobila, ali je izgubio kontrolu i našao se na podu, kao i novi ljubimac. Neozlijeđen, Pitt je odmah pogledao štetu na motoru i automobilu s kojim se "pozdravio". Neki za nesreću krive i paparazze koji su ga slijedili.

Prolaznici i susjedi koji su svjedočili nesreći bili su puni podrške za poznatog glumca, a neki su mu ponudili da vučnu službu pričeka u njihovom apartmanu, što je on objeručke prihvatio kako bi izbjegao brojne znatiželjnike. Moguće da su se očevidci sažalili nad Bradom koji se u posljednje vrijeme, prema pisanjima svjetskih tabloida, teško nosi s neugodnom obiteljskom situacijom. Angelina je navodno prezahtjevna i ljubomorna, a tu je i šestero djece te bivša supruga Jennifer Aniston koja nakon koje čašice viška poželi pričati sa svojim bivšim, što se Jolie niti malo ne sviđa.

Pročitajte više