NOVI SINGL D`Knock feat. Ludin "Pobjednik" - himna boksačkog kluba Marjan

Foto: Jelena Majić (JMJ Factory), Frano Ožbolt (GleFotka), Arhiva BK Marjan

NAKON brojnih singlova i suradnji s raznim hrvatskim i svjetskim eminentnim glazbenicima, poznati hrvatski producent Darko Juranović D'Knock odazvao se pozivu Matinija Kreše Sršena, predsjednika splitskog Boksačkog kluba Marjan, da napravi pjesmu s kojom će boksači iz spomenutog kluba izlaziti u ring.

Tako je nastao novi singl "Pobjednik", s kojim se D`Knock, kako sam kaže, ovom prigodom vratio svojim 'glazbenim korijenima' - hip hopu, a na pjesmi je ugostio zagrebačkog repera Stevea Mešića Ludina, koji se nedavno okuražio na velik i zanimljiv pothvat - proputovao je dio Europe biciklom i već je neko vrijeme stacioniran u New Yorku, gdje planira raditi na svom novom albumu "Baguette".

Kroz boks, koji je dokazano najteži sport na svijetu, te hip hop s D'Knockovim čvrstim beatom i Ludinovim snažnim rimama, došlo je do sinergije sporta i glazbe, koja nosi pozitivnu poruku za mlade, potiče pobjednički duh i glavni je razlog zašto su se protagonisti ove priče međusobno povezali.

Za glazbu, aranžman i produkciju pjesme "Pobjednik" zaslužan je D'Knock, dok je tekst napisao Ludin. Dodatnu težinu cijelom projektu daje i video spot čiju kompletnu produkciju, režiju i video montažu potpisuje Jelena Majić (JMJ Factory).

Jedan dio spota je sniman u Hrvatskoj, drugi dio u New Yorku pod snimateljskom palicom Erika Lovrina, a korištene su i arhivske snimke Boksačkog kluba Marjan, kojeg krasi titula prvaka prve Hrvatske boksačke lige 2015.

www.dknock.com

www.boxclubmarjan.com

www.facebook.com/steve.ludin

Foto: Jelena Majić (JMJ Factory), Frano Ožbolt (GleFotka), Arhiva BK Marjan
 

Pročitajte više