D´Knockov novi singl otkriva njegovu ljubavnu priču

Foto: Press

HRVATSKI glazbeni producent Darko Juranović D'Knock, član producentskog tima PlayOne, poznatog po suradnji s legendarnim britanskim bendovima Simply Red i Simple Minds, američkom house divom Barbarom Tucker i drugima, sa svojom djevojkom Jelenom Majić Jay predstavlja zajednički singl pod nazivom "Jedan dan".

Zanimljivo je da se, osim producentske i autorske uloge, D'Knock, nakon skoro 25 godina, ponovno uhvatio mikrofona s rep dionicom na hrvatskom jeziku, u čemu smo ga zadnji put imali priliku čuti još dok je bio član prve postave ET-ja. Njegova bolja polovica, Jelena Majić Jay, na glazbenoj je sceni prisutna dugi niz godina kao bivši back vokal brojnih renomiranih hrvatskih i regionalnih glazbenih zvijezda. Danas se bavi studijskim radom, spikiranjem i video produkcijom, a zajedno s D'Knockom autorski surađuje na nekoliko glazbenih projekata.

"Neopisivo je zadovoljstvo kraj sebe imati osobu koja te upotpunjuje, ne samo u privatnom, nego i u kreativnom segmentu.“ izjavio je D'Knock i dodao kako je pjesma "Jedan dan" nastala spontano na jednom od njihovih brojnih putovanja.

Naime, kada joj je D'Knock u autu pustio svoj novi beat, Jelena se na njega spontano nadovezala svojom vokalnom dionicom, nakon čega su tekst smislili u jednom dahu. Kako oboje gaje ljubav prema r'n&'b-ju, soulu i hip hopu, a i sama glazba ih je spojila, svoju su priču vješto pretočili u glazbu i stihove, a video spot, čiju režiju i produkciju potpisuje DJ Fresh Jay, odlična je kombinacija zajedničkih, opuštenih kadrova u prirodi i snimki iz zajedničkog studija, njihove "tvornice" snova gdje se spretno spajaju glazba, ljubav i posao. 

Pročitajte više