Novi Slavica i Bernie: Ruski tajkun i splitska manekenka stigli na Hvar

RUSKI tajkun Dmitrij Železnjak i njegova 28 godina mlađa djevojka Kristina Bucić stigli su na Hvar - glavno okupljalište bogatih celebrityja. Nepoznata splitska manekenka, koja se proslavila prvenstveno ljubavnom vezom s ultrabogatim Rusom, navodno je i prošle godine ljetovala s Železnjakom, također na Hvaru.

Osim što joj pruža glamour i novac, što ona navodno jako voli, Dmitrij je Kristinu odabrao i za jednu od promotorica svoje votke Akvinta na prošlogodišnjem filmskom festivalu u Cannesu. Da između njih postoji nešto više od poslovnog odnosa, pretpostavilo se baš tamo kad je ona za razliku od ostalih promotorica koje su boravile u hotelu, spavala u skupocjenom apartmanu od pet zvjezdica pored Železnjakovog.

Novi Slavica i Bernie Ecclestone

Ruski milijunaš zainteresirao je javnost nakon kupnje splitske Sjeverne luke te je postao omiljen zbog svojih izdašnih donacija: dosad je financijski pomagao nogometni klub Hajduk, a sponzorirao je i niz kulturnih događanja.  "Split i dalmatinska obala ljepši su od Cannesa i Azurne obale, ali u Hrvatskoj nema dovoljno kapitala da bi se dobio glamur. Glamur i kapital uvijek idu ruku pod ruku", izjavio je jednom prilikom ovaj splitski Rus.

Mnogi bi također vrlo lako mogli pronaći sličnost između ruskog tajkuna i splitske manekenke s vlasnikom Formule 1 - Bernijem Ecclestoneom i njegovom uskoro bivšom suprugom Slavicom - jugoslavenskom manekenkom. Obojica su ultrabogati, one su obje manekenke, razlika u godinama je ogromna te njihova pojava plijeni pažnju gdje god se pojave.

Pročitajte više