Novi stan Pamele Ramljak u centru grada ima 66 kvadrata, prodavao se za 149.000 eura

Foto: Instagram

PJEVAČICA Pamela Ramljak ranije je ovog tjedna objavila da je uspjela kupiti stan u centru Zagreba. S upaljenom kamerom prošetala je stanom na zagrebačkom Zrinjevcu i dala do znanja da ga planira adaptirati.

"Kreće avantura. Od sljedećeg tjedna radovi, pokazat ću vam svaku fazu. Slobodno ukradite koju ideju o uređenju i pratite postove. Jedva čekam", napisala je.

Očekivano, ispod takve objave nizali su se komentari i pitanja Hrvata koji izgleda najviše vole znati tko ima koliko kvadrata i koliko ih je platio. I naravno, pitati se tko bi živio u centru grada, starogradnji, manjem stanu...

Pamela je na sve te komentare strpljivo odgovarala, usput otkrivši da se stan zapravo nalazi nedaleko od Zrinjevca, u Boškovićevoj ulici, i da ima 66 kvadrata. Nakon toga nije ga baš bilo teško pronaći na Index Oglasima.

Kako se doznaje iz oglasa, riječ je o uredu u visokom prizemlju stambeno-poslovne zgrade, kojem pripada podrumsko spremište. Stan se sastoji od hodnika, tri uredske prostorije, kuhinje, ostave, kupaonice, WC-a i balkona. U potresu nije bilo nikakvih oštećenja i zgrada ima zelenu naljepnicu.

Za kraj, cijena po kojoj se prodavao bila je 149.000 eura, no moguće je da ju je Pamela uspjela pregovaranjem spustiti.

Pročitajte više