Novi sukob: Nećete vjerovati u čemu se sada natječu Severina i Rozga

Foto: Facebook

DA SEVERINA i Jelena Rozga nisu u idiličnim odnosima poznato je godinama. Iako se o razlozima sukoba samo nagađalo, njih dvije nikada o tome nisu željele javno govoriti, no nitko nije očekivao da će dvije pjevačice zaratiti oko slovenskih Markovaca.

Priča ukratko ide ovako:

Rozga je u petak nastupila na koncertu u sklopu maškara u tom mjestu, a onda je tri dana kasnije tamo zapjevala i Severina. Nakon što je Severina objavila snimku nastupa, na Facebooku se oglasila i Rozga, koja je također objavila snimku svog nastupa - ali i pohvalila se da je njen koncert privukao najviše obožavatelja.

"Maskare polako završavaju.. moj tim i ja danas smo dobili informaciju da smo u petak na mom koncertu imali rekordnu posjećenost od kad postoji fašnik u Markovcima. Hvala svima sto ste došli, volim vas najviše na svijetu. I nadam se da se vidimo uskoro", poručila je plavokosa Splićanka.

Maskare polako zavrsavaju.. moj tim i ja danas smo dobili informaciju da smo u petak na mom koncertu imali rekordnu posjecenost od kad postoji fašnik u Markovcima. Hvala svima sto ste dosli, volim vas najvise na svijetu. I nadam se da se vidimo uskoro! ❤

Posted by Jelena Rozga on 9. veljača 2016

U Markovce se želi vratiti i Severina.

"Srce mi je puno kad vas čujem kako pjevate, jer znam da to pjevaju vaša srca... Hvala Markovci, neka ovi naši susreti postanu tradicionalni", napisala je. 

Severina live @ Fašenk v Markovcih

Srce mi je puno kad vas čujem kako pjevate, jer znam da to pjevaju vaša srca... Hvala Markovci, neka ovi naši susreti postanu tradicionalni <3

Posted by Severina on 9. veljača 2016

Pročitajte više