Novi trener Hajduka 20 godina je u braku s Monicom: "Ona je glavna u kući"

Foto: Profimedia

Gennaro Gattuso novi je trener Hajduka. Sa suprugom Monicom Romano vjenčao se 2004. godine, a od tada su dobili dvoje djece, kćer Gabrielu te sina Francesca. 

Obitelj se ne voli javno eksponirati, pa se o njima zna tek ponešto što je Gattuso otkrio u intervjuima. Monica je rodom iz Škotske, ali ima talijanske korijene. Njen otac je bio Mario Romano, poznati ugostitelj koji je nosio nadimak "djeda talijanskih restorana" u Glasgowu.

On je 2011. godine izgubio bitku s karcinomom. Iza sebe je ostavio bogatstvo procijenjeno na oko 4.7 milijuna eura. Njena sestra je Carla Romano, talijanska televizijska novinarka s dugogodišnjim iskustvom rada na BBC-ju.

Monica mu zabranila da potpiše za argentinski klub

Gennaro je Monicu upoznao 1997. u talijanskom restoranu O Sole Mio u Glasgowu. Jednom je prilikom otkrio da mu je upravo Monica zabranila da potpiše za argentinski klub Boca Juniors 2012. godine.

"Bio sam blizu odlaska tamo 2012. godine, no žena je glavna u našoj kući i ona me nije pustila. Naša djeca su tad bila jako mala i to nije bila dobra situacija za odlazak u Argentinu", rekao je za argentinski Fox Sports.

Kako Monica ne voli svjetla reflektora, ne pojavljuje se često sa svojim suprugom u javnosti, no ipak su bili zajedno na Venecijanskom filmskom festivalu 2021. godine kada je zablistala u elegantnoj crvenoj haljini. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.