Novi veliki projekt PlayOnea i spektakl u klubu Mystique

Foto: Press

POPULARNI producentski duo PlayOne (D`Knock & DJ Fresh Jay) u suradnji sa Zvonimirom Dusperom trenutno radi na novom velikom projektu u koji će biti uključena velika hrvatska i svjetska glazbena imena, te uskoro kreću s promocijom. Ovaj projekt će biti potpuno nova stepenica u radu PlayOnea, a lista izvođača koji će se naći na njemu bit će više nego atraktivna. Kako su nedavno i naglasili na društvenim mrežama - Vrijeme je za promjene!

Njihov jesensko - zimski dio turneje započeo je prošlog petka, 16. 10. na partyju Winter Season Grand Opening powered by Red Beryl u riječkom klubu Mystique, gdje su napravili spektakularan show koji je nadmašio sva očekivanja.

Za nezaboravnu noć u krcatom Mystiqueu, osim PlayOnea, pobrinuli su se i Chiwe DeeJay koji je bio zadužen za warm-up i after party, zatim sexy plesačice iz skupine First Entertainment, te fantastični showmani - Martynas iz Litve i led robot (Tomislav Tržan), pod okriljem Diamond Soul Entertainmenta.

PlayOne je ovim koncertom nastavio uspješnu suradnju s klubom Mystique, koji je s ovim otvorenjem započeo novu klupsku sezonu u kojoj priprema pregršt iznenađenja i brojna ekskluzivna gostovanja. 

Pročitajte više