Novinar pitao J.Lo razvodi li se od Afflecka, mnogi hvale reakciju njenog kolege

Foto: EPA/Profimedia

Glumica i producentica Jennifer Lopez bila je u Mexico Cityju kako bi promovirala svoj novi film na Netflixu Atlas. Jedan novinar odlučio ju je pred svima pitati o njezinom braku s Benom Affleckom. 

"Je li vaš razvod s Benom Affleckom stvaran? Te glasine?", upitao ju je novinar u prostoriji punoj začuđenih novinara, a J.Lo se nasmijala. "Što je istina? Za meksički medij, što je istina o situaciji?", dodao je.

Simu Liu odmah uskočio obraniti J.Lo

Simu Liu, Jenniferin kolega iz novog filma, odmah se ubacio. "U redu, nećemo to raditi. Puno vam hvala, dečki, stvarno to cijenimo. Hvala vam", rekao je pokušavajući ignorirati osobno pitanje upućeno J.Lo i prebaciti se na novu temu.

Lopez se tada nagnula prema novinaru i rekla: "Znate vi bolje od toga." Zatim se Liu nadovezao i poručio novinaru: "Hajde, nemoj dolaziti s takvom energijom, molim te."

Zatim je Liu počeo govoriti o Jennifer. "Kada bih samo mogao za kraj reći jednu stvar. Jen je producentica ovog filma i razlog zašto sam ja ovdje i zašto je Sterling bio u ovom prekrasnom filmu je što je Jen zaista stalo. Jen je stalo do stvari kao što su zastupljenost i raznolikost, a ona je šef", rekao je. Svi fanovi ga sada hvale jer je uskočio u pomoć kolegici.

Lopez je završila press konferenciju rekavši novinarima na španjolskom: "Hvala vam. Nitko me nije ništa pitao na španjolskom, ali u redu."

J.Lo zvijezda novog Netflixovog filma

Atlas je američki znanstveno-fantastični akcijski triler koji je režirao Brad Peyton, a scenaristi su Leo Sardarian i Aron Eli Coleite. U filmu glume Jennifer Lopez, Simu Liu, Sterling K. Brown i Mark Strong.

"Atlas Shepard (Jennifer Lopez) je briljantna, ali mizantropska analitičarka podataka s dubokim nepovjerenjem prema umjetnoj inteligenciji. Pridružuje se misiji hvatanja robota s kojim dijeli tajanstvenu prošlost. Kada planovi krenu po zlu, njezina jedina nada da spasi budućnost čovječanstva od umjetne inteligencije je da joj vjeruje", glasi radnja filma.

Atlas stiže na Netflix 24. svibnja.

Pročitajte više