Neki nisu izdržali ni godinu dana: Ovi poznati Hrvati će 2017. pamtiti po ljubavnim brodolomima

Foto: Index/Press/Facebook/Instagram

RAZVODI braka poznatih osoba redovito su top tema tračeva i izazivaju golem interes. Neki od razlaza iznenađuju javnost, dok su neki meta za one koji likuju nad raspadom nečije obitelji. 2017. godina bila je kobna za brojne poznate Hrvate, koji će ovu godinu između ostalog pamtiti i po kraju ljubavi.

Godina razvoda počela je razvodom Borisa Novkovića nakon samo četiri mjeseca braka. Poznati pjevač je nakon koncerta u čast Kemala Montena na Facebooku objavio zagonetan post iz kojeg se dalo iščitati da je njegov brak s 19 godina mlađom Ines Katić u problemima.

Uz pjesmu Nije htjela poručio je da je spreman dati sebe opet za ljubav i četvrti put, dodavši da je to njegov jedini komentar na tu temu.

Boris Novković razvodi se nakon pet mjeseci braka? "Dat ću se za ljubav i četvrti put"

Boris Novković otkrio do sada nepoznat detalj o posljednjem braku

"Kraj koncerta za Kemu i moj osjećaj spram ljubavi izvedba i pjesme koja sve govori o istoj. Svi koji ste predmnijevali neslavan kraj, uživajte u tome i mislite da ste u pravu, niste, a ja ću uživati u svojoj iskrenosti i uvijek i ponovo dati cijelog sebe za ljubav. Ako treba četvrti i peti i deseti put! Vjerovat ću u pravu ljubav, zauvijek! I nema drugog komentara! Ines hvala!" napisao je Boris, a brak je i službeno završio u proljeće ove godine. Bio je to treći brak Borisa Novkovića.

Mirela Priselac Remi nije tako dramatično objavila krah svog braka. Pjevačica se ove godine razvela nakon dvije godine braka s Mirom Petkovićem. Mirela je početkom lipnja na svom Instagramu objavila znakovitu poruku: "Samouvjerena žena se ne boji živjeti sama, boji se živjeti u lošem društvu."

Vijest o prekidu veze Jelene Rozge i Stjepana Hausera u medijima je odjeknula kao bomba. Poznati par razišao se nakon dvije i pol godine veze, a pjevačica se odmah po objavi vijesti oglasila službenim priopćenjem.

>>Prekinuli Stjepan Hauser i Jelena Rozga<<

"Ovim putem želim obavijestiti medije da smo Stjepan i ja odlučili prekinuti našu vezu i krenuti svatko svojim putem. Iza nas ostavljam lijepe uspomene i okrećem se budućnosti i novim životnim radostima. Zahvaljujemo medijima na razumijevanju što o ovoj temi više ne želimo pričati. To je naša zajednička odluka i molimo vas da je poštujete", napisala je Jelena Rozga.

2017. godina bila je kobna i za poznatu glumicu Lanu Barić i povjesničara Dragana Markovinu. Par se razveo nakon samo godinu dana braka. Nakon što su započela šuškanja o krahu, Index je doznao da se Markovina već početkom godine vratio u Split i počeo živjeti sam. Par je za vrijeme braka živio u Zagrebu s Laninom kćeri Mirej koju je dobila s Franom Đurovićem, koji se također ove godine razveo, od glumice Barbare Prpić.

Ana Gruica i Hrvoje Šalković također su prekinuli vezu ove godine. Glumica i pisac su zajedno proveli tri godine, a 2015. godine su postali roditelji dječaka Marata. Šalković se od prekida rijetko pojavljuje u javnosti, a Gruica ga je jako brzo zaboravila i uplovila u vezu sa splitskim psihijatrom Boranom Uglešićem.

I Martina Todorić, snaha Ivice Todorića, ove godine je predala papire za razvod braka. Bivša Miss Hrvatske odlučila je završiti brak s Antom Todorićem nakon 15 godina. Ante i Martina vjenčali su se 2002. godine pred 300-tinjak uzvanika u zagrebačkom hotelu Opera, a u braku su dobili troje djece: Emu (14), Luciju (11) te sina Ivicu (9).Početak njihove ljubavi izgledao je bajkovito, ona je bila Miss Hrvatske iz skromne obitelji, a on sin najbogatijeg Hrvata.

>>Tko je Martina Todorić, missica koja napušta brod koji tone<<

>>Razvode li se Ante i Martina Todorić samo kako bi sačuvali imovinu?<<

Nakon 15 godina braka ove godine su se rastali proslavljeni hrvatski nogometaš Boško Balaban i Iva Radić. Da u njihovom braku nešto ne štima dalo se naslutiti proteklog ljeta, koje po prvi put nisu proveli zajedno. Razvod su tajili od javnosti kako bi cijeli proces protekao što bezbolnije za njihovu djecu, 14-godišnju Tashu, 10-godišnjeg Ivana i 5-godišnju Tessu. Nakon razvoda, Iva je vratila djevojačko prezime i uživa u statusu single cure.

15. godina braka bila je kobna i za Lanu i Dragutina Bjondića. Poznati zagrebački poduzetnik i njegova supruga, poduzetnica, spisateljica i dizajnerica Lana, zajedno su 17 godina, od čega su 15 proveli u braku, a vijest o razvodu potvrdio je Lanin odvjetnik.

Pročitajte više