Novo profinjeno i elegantno lice Kraš Bonbonnière na Cvjetnom trgu u Zagrebu

Foto: Press

U SAMOM srcu Zagreba, na popularnom Cvjetnom trgu, otvorena je novouređena trgovina Kraš Bonbonnière.

Sa željom da razveseli svoje vjerne potrošače, s početkom proljeća Kraš je ponovno otvorio vrata neodoljivog svijeta čokolade u kojem će, uz odabrani asortiman svojih poznatih brendova, nuditi i velik izbor najboljih čokoladnih pralina i dražeja te jedinstvene ručno rađene čokoladne ploče.

''Svi znamo da su Kraš Bonbonnière nezaobilazan dio Kraševe povijesti pa mi je iznimno drago što otvaramo vrata novouređene trgovine, koja je već punih 38 godina prisutna na ovoj lokaciji na Cvjetnom trgu. Naši vjerni potrošači će u ovoj trgovini,uz svoje omiljene vrhunske Kraševe proizvode, moći uživati i u ekskluzivnoj ponudi lomljenih,ručno rađenih čokolada'', istaknuo je Bernard Ćurić, direktor Kraš Trgovine.

Svaki tjedan u ponudi će biti različiti okusi ručno rađenih čokolada, svježe dopremljenih iz Kraševe majstorske čokoladne radionice, koje će se lomiti i ukrasno pakirati na licu mjesta šireći miris svježe čokolade.

Osim toga, ljubitelji Kraševih slatkih delicija moći će, kao i do sada, kupiti svoje omiljene deserte ili uz pomoć prodajnog osoblja kreirati originalan slatki poklon kojim će obradovati dragu i blisku osobu.

Pročitajte više