Novost u vezi Sare i Marina iz Života na vagi: "Ispalo je skroz spontano"

Foto: Instagram

KANDIDATKINJA posljednje sezone Života na vagi Sara Sitarić blagdane nije mogla provesti sa svojim dečkom Marinom Marušićem, no prije nekoliko dana objavila je njihovu zajedničku fotografiju. Mlada Slavonka otišla je za Zadar kako bi s njim provela nekoliko dana.

"U Zadru sam od prije tri dana, a ostat ću do kraja tjedna. Marino i ja uživamo u šetnjama od po dva sata, a kada on radi, ja upoznajem grad ili ga posjetim u kafiću gdje radi kao konobar", rekla je za RTL dodavši da su njeni roditelji upoznali Marinovu obitelj.

"Ispalo je skroz spontano. Moji mama i tata su išli za Pag pa su odlučili stati u Zadru i svratiti do Marina i tako su se svi međusobno upoznali, a prvi susret završio je kuhanjem slavonskog čobanca! No, tu nije kraj jer kada su se vraćali s Paga, ponovno su odlučili stati u Zadru, ali ovaj je put na kulinarskom repertoaru bila dalmatinska peka", ispričala je.

Dodala je da zasad nemaju planova za budućnost.

"Mi smo spontani i dogovaramo se kada ćemo se vidjeti ovisno kako tko ima vremena. Bitno da nam je lijepo i da se volimo, a za ostalo ćemo lako", zaključila je.

Pročitajte više