Nucci, Desingerica, Voyage i ekipa stižu u zagrebačku Arenu

Foto: Instagram

Nakon što je zagrebačku Arenu pet dana zaredom rasprodala Aleksandra Prijović, a nastup u najvećoj dvorani u Hrvatskoj najavili su Lepa Brena, Dragana Mirković te još nekoliko imena narodne glazbe, sada je ondje koncert najavio i niz mladih trap i folk izvođača iz Srbije. 

Zera, Nucci, Desingerica, Voyage, Sajfer, Barbara Bobak te Corona i Rimski nastupit će u Zagrebu 11. svibnja na koncertu pod nazivom Balkan festival. 

Tko su Nucci i Desingerica?

Podsjetimo, srpski reper Desingerica, pravim imenom Dragomir Despić, potpuni je hit u Hrvatskoj, a svojim trap pjesmama, poput hita Ccokolada, dominira YouTube trendingom i Billboardovom ljestvicom u Hrvatskoj. Desingerica je poznat po tome što publiku voli gađati prljavim čarapama i tući ih tenisicama, no neovisno o tome, već mjesecima puni klubove po cijeloj Hrvatskoj. 

Nucci (27), pravog imena Igor Panić, srpski je trap glazbenik čije pjesme broje milijunske preglede. Proslavio se na početku pandemije, 2020. godine, kada je izbacio svoj hit Bebo (nakon kojeg su stigli još i Bebo 2 i Bebo 3).

Za glazbu se zainteresirao još u srednjoj školi, a osim što je pjevač, piše pjesme za druge glazbenike. Često nastupa u Hrvatskoj, a nedavno je gostovao na jednom od pet koncerata Aleksandre Prijović u Osijeku.

Pročitajte više