Obdukcija iznenadila istražitelje: Monstrum je srpsku pjevačicu oteo i ubio drugdje?

Foto: Facebook

OBDUKCIJA tijela ubijene srpske pjevačice Jelene Krsmanović pokazala je da je nesretna žena u vodi bila samo tri sata prije no što su je istražitelji našli, što ukazuje na to da ju je ubojica oteo i ubio na drugom mjestu, piše Telegraf.

Prema najnovijm detaljima istrage, Jelena je s 30 udarca u glavu tupim predmetom ubijena u subotu 2. travnja, a njeno je tijelo bačeno u vodu dan kasnije, oko osam sati ujutro.

"Ovo znači da se monstrum vratio na mjesto gdje je Jelenu oteo i samim tim postoji veća šansa da je ostavio neki trag", rekao je izvor iz istrage, što objašnjava zašto beživotno tijelo nije pronađeno dan ranije, unatoč velikoj potrazi obitelji i policije.

"Ključno je da sada otkrijemo što se događalo u tih 17 sati i da li je netko vidio automobil kojim je prebačena s jedne na drugu lokaciju", rekao je neimenovani izvor. Na mjestu na kojem je Jelenino tijelo pronađeno sada se traže i tragovi automobila.

"Isječeno je šiblje oko tog mjesta. U kanalu su pronađeni novi tragovi, koji mogu biti tragovi brzog bacanja tela. Policija je odrezala grane i poslala ih na forenzičku analizu kako bi se utvrdilo je li na njima ostavljen DNK trag" otkrio je izvor za Telegraf.

Pročitajte više