Obitelj Aarona Cartera želi da njegovo imanje pripadne jednogodišnjem sinu

Foto: Profimedia

OBITELJ tragično preminulog pjevača i tekstopisca Aarona Cartera želi da njegovo imanje pripadne njegovu jednogodišnjem sinu Princeu.

Carter, koji je pronađen mrtav u svom domu u Kaliforniji 5. studenog i čiji se uzrok smrti i dalje ne zna, nije napisao ni ostavio nikakav oblik oporuke, tako da će o nasljednicima na kraju odlučivati Kalifornija.

Međutim, Carterova majka Jane ne želi da se Aaronova ostavinska rasprava pretvori u kaos, jer ima mnogo braće i sestara, kao i bivšu zaručnicu Melanie Martin s kojom ima malog Princea. Jane Carter je rekla za TMZ kako cijela obitelj želi da imanje i sve što je na njemu pripadne malom Princeu.

Samo žele zbrinuti dijete

Carterovo imanje procjenjuje se na 550 tisuća dolara, a Jane tvrdi kako bi Aaron sigurno želio da sve što ima pripadne njegovu sinu i naglasila je kako obitelj Carter želi da dijete bude zbrinuto kada odraste.

Majka Carter rekla je i kako Carterova obitelj još nije vidjela malog Princea jer je on u skrbništvu majke Martin, a rekla je i kako njoj i njezinoj obitelji ne treba Aaronov novac ni njegovo imanje te da samo žele što bolje odnose s Melanie i malim Princeom.

Majka malog Princea rekla je za US Weekly kako između nje i Carterovih nema zle krvi i da ne želi trakavice oko raspodjele Aaronova imetka. "Ne želim nikakve probleme ili stres oko raspodjele Aaronova imetka. Želim samo da Prince bude zbrinut i da Aaronovo nasljeđe i dalje živi", rekla je Melanie.

Pročitajte više