Obitelj kćeri najbogatije Hrvatice u strahu: "Teško je gledati koliko je nervozna"

Foto: Instagram

KĆI najbogatije Hrvatice Slavice Ecclestone, Tamara Ecclestone, priznala je kako se njena obitelj još nije oporavila od šoka koji je doživjela prije godinu dana, kada im je opljačkan dom u Londonu.

Provalnici su tada ukrali nakit u vrijednosti od 50 milijuna funti (oko 4250 milijuna kuna), a sve se dogodilo nakon što je obitelj otputovala na božićni odmor.

Iako su pljačkaši Maria Mester i njezin 30-godišnji sin Emil-Bogdan Savastru uhićeni, dojmovi se ni nakon 12 mjeseci nisu smirili.

"Užasno mi je teško gledati koliko je nervozna moja supruga postala nakon svega. Sophia također cijelo vrijeme ispituje hoće li se provalnici vratiti. Bijesna sam zbog toga što su nas pokrali, strah me da će to ponovo učiniti i tužna sam zbog pojedinih komada uz koje smo sentimentalno vezani, a koji se više ne mogu vratiti", ispričao je Tamarin suprug Jay Ruthland za Mirror.

Nepopuštajućem osjećaju straha doprinijela je i vijest da će Savastru uskoro biti pušten na slobodu. Podsjetimo, policija je uhitila spremačicu Mariu Mester i njenog sina kada ih je na aerodromu uhvatila s nakitom i torbama ukradenim u pljački. Osim njih, optuženo je još nekoliko ljudi koji u pritvoru čekaju konačnu presudu.

Tamara i Jay ovu su godinu započeli mnogo ljepše nego prošlu jer im je krajem 2020. na svijet došla kćerkica Serena.

 

Pročitajte više