Obitelj ne da: Kći najbogatije Hrvatice otkazala svadbu od 125 milijuna kuna

Foto: Getty Images/Guliver Image

PETRA ECCLESTONE, kći Slavice i Bernieja Ecclestonea, u kolovozu se trebala udati drugi put, no čini se kako se njenoj obitelji ipak nije svidio njen budući muž pa je naglo morala otkazati vjenčanje, piše The Sun. Svadba Petre i njenog partnera Sama Palmera trebala se održati u luksuznom hotelu u Meksiku, a troškovi proslave navodno iznose oko 125 milijuna kuna.

Embed from Getty Images

No kako se par upoznao prije samo 18 mjeseci, njena obitelj misli da Sam ženi Petru samo zbog novca pa žele da malo pričeka prije tako velikog koraka. Tome u prilog ide i težak kraj prvog braka s Jamesom Stuntom.

"Sve je išlo po planu, to je trebalo biti vjenčanje njenih snova. Haljina je bila gotova, popis gostiju finaliziran i cijeli Four Seasons hotel je rezerviran. Onda je odjednom sve otkazano. Račun za to iznosit će milijune", otkrio je izvor blizak Ecclestoneima.

Embed from Getty Images

Iako je Petrin glasnogovornik prije nekoliko dana tvrdio da će vjenčanja biti, ona je sada potvrdila da je rezervacija otkazana, no kaže da će se vjenčanje održati u nekom trenutku.

Inače, kad se Petra udavala za Stunta, svadba je koštala nešto manje od sto milijuna kuna, a ta cifra šokirala je čak i njenog oca Bernieja.

Pročitajte više