Objavila je fotku 10-godišnjeg sina u peleni, a razlog je užasan: "Stvarni život nije lijep"

Foto: Facebook

JEDNA je majka izazvala mnoštvo komentara kad je na Facebooku objavila fotografiju svog desetogodišnjeg sina Drakea u kupaonici. Dječak boluje od raka, na sebi nosi samo pelenu, a izraz njegova lica otkriva da trpi veliku bol.

"Fotografija koju sam objavila je od jutros. Prije nego što zaurlate i zaplačete pitajući se zašto bih objavila fotografiju svog sina u pelenama...

1. Ne vidi se ništa više nego u kupaćim gaćica,

2. Život nije uvijek politički korektan i lijep, stvarni život nije lijep, a rak uništava čovjeka", poručila je.

Fotografiju je prenijela popularna Facebook stranica Love What Matters te izazvala mnoštvo reakcija, kako pozitivnih, tako i negativnih. Mnogi su osudili Drakeovu majku zbog objave, dok su joj drugi čestitali na hrabrosti.

"Ne želi da ga se dira jer ga boli, uzima morfij da izdrži dan. Govori mi da ga je srah i da misli da neće doživjeti 11. rođendan. Ovo smo on i ja koja mu govorim da ću se boriti za njega kad on više ne bude mogao. Ovo smo on i ja, to je naš svijet".

Nitko ne zna kako je to dok ne napravi jedan korak u vašim cipelama, spava minutu u vašem krevetu ili provede minutu noseći tu glavu. Objavi slike i ispričaj svoju priču. Nitko neće znati dok im ne pokažeš, jer nekim ljudima trebaju slike da im dođe do mozga. Rak nije lijep, zao je, ružan, mrzovoljan i nije ga briga jeste li mladi ili stari. Sve im recite, samo hrabro Drake", napisao je jedan komentator.

Majka je opisala da je Drake ponekad preslab da ustane iz kreveta ili hoda, pa ga ona nosi ili vozi u kolicima. Nekad zaspi dok mu netko nešto priča jer je preumoran. Povrati tablete jer dnevno pojede jedan obrok i popije čašu vode.

"On se boji smrti, a noći provodimo razgovarajući o tome hoće li ići u raj i hoće li se tamo moći igrati s tatom. To je moj Drake, Stinky Joe, moj svijet. Od trenutka kad sam saznala da sam trudna do danas, on mi je bio razlog za život. On je moj osmijeh, moja ljubav, moje srce. On je također moja suza, moj bol u srcu. On je moj život", opisala je majka. 

Pročitajte više