Objavila fotografije u toplesu prije i nakon raka: "Od D košarice do nule, ali bar sam živa"

Foto: Reddit

ŽENA koja je preboljela rak dojke na Redditu je objavila necenzurirane fotografije ožiljaka koji su joj ostali nakon dvostruke mastektomije.

"Od košarice D do nule. Zahvalna sam što sam živa", napisala je žena pod nadimkom poopies_monkey, a vjeruje se da je iz SAD-a.

Fotografije koje je objavila u srijedu ujutro prikazuju upravo to, njeno tijelo prije i nakon operacije. Fotografije su prikupile tisuće komentara u kojima joj ljudi čestitaju na hrabrosti, čestitaju na oporavku i žele sretnu budućnost.

Kako je otkrila, upravo je usred testnog liječenja koje uključuje niz lijekova za kemoterapiju. Dijagnosticiran joj je četvrti stadij raka dojke s metastazama, a otkrila ga je nakon što je u dojci napipala kvržicu veličine zrna grožđa oko koje je bilo nešto poput mreže. Nakon godine testiranja potvrđeno je da ima rak dojke, a dotad se bolest proširila na druge dijelove tijela. Tada je imala samo 35 godina.

Nakon mastektomije i uklanjanja limfnih čvorova doznala je da se rak proširio na kralježnicu, trticu, kukove i lubanju. Liječnici su joj rekli da je neizlječiv, no ona vjeruje da će ozdraviti, a čak se i šali na račun bolesti.

"Izgledam kao zombi iz Walking Deada", napisala je.

Otkrila je da nema namjeru ugraditi implantante u dojke jer mogu uništiti njen oporavak te da se samo brine o tome da potpuno ozdravi.

"Čudno je osjetiti rebra tamo gdje su bile dojke, no zbog toga što su mi izrezani živci uopće nemam osjećaja tamo. Potpuno je umrtvljeno to područje, kao i ono ispod pazuha", rekla je, a potom optimistično zaključila da je super to što više ne mora nositi grudnjak. 

Pročitajte više