Objavio snimku seksa da bi se osvetio bivšoj, a sad će zbog toga žaliti do kraja života

Screenshot: YouTube

SVI SMO se ponekad ponašali glupo nakon prekida veze no jedan je mladić napravio nešto što nije samo glupo nego i skupo.

22-godišnjak iz Michigana na Facebooku je objavio snimku seksa sa svojom bivšom djevojkom kako bi joj se osvetio nakon prekida, prenosi CBS. Djevojka ga je isti tren tužila i ne samo da je dobila parnicu, već je to postala najveća kazna koju je netko morao platiti za ovakvo djelo u državi. Naime, mladić će morati djevojci platiti odštetu od 600.000 dolara.

"Glupo, skupo i opasno", tako je opisao njegovo djelo odvjetnik djevojke. Njegova bivša cura nije znala da ih je snimao tijekom seksa, a nakon što je vidjela snimku na njegovom kompjuteru htjela ju je izbrisati no mladić joj to nije dopustio. Nakon svađe i prekida koji su uslijedili, dečko je objavio snimku na Facebooku dan poslije Božića.

Osim kazne koju mora platiti, morao je i izbrisati snimku, a ako je pokuša ponovno objaviti mogao bi završiti u zatvoru.

Mnogi se pitaju hoće li mladić uopće moći platiti kaznu. Odvjetnik djevojke je izjavio da će odštetu naplatiti na sve moguće načine te da će mu sjesti na povrat poreza i imovinu sve dok je u potpunosti ne isplati.

Pročitajte više