Objavljen trailer za mjuzikl Mean Girls, milenijalci su bijesni zbog jednog detalja

Screenshot: YouTube

STIŽE novi film Mean Girls, a objavljen je i trailer koji je u jednom danu skupio 2.7 milijuna pregleda. Originalni film Mean Girls izašao je 2004. i jedan je od klasika koji su obožavali gledatelji diljem svijeta. Godine 2017. pretvoren je u brodvejski mjuzikl, a sada stiže i nova filmska verzija mjuzikla.

U traileru je jedna stvar posebno zasmetala onima koji su gledali i obožavaju originalni film iz 2004. "Ovo nisu zle djevojke tvoje majke", piše na početku trailera. Milenijalci su se uhvatili za tu rečenicu jer, pišu, "nemaju djecu dovoljno staru koja će gledati novi film". 

 

Milenijalcima zasmetao jedan detalj

Jedna osoba je na X-u podijelila screenshot napisavši: "Čekaj malo...". Druga je dodala: "Boomerima i generaciji X teško je shvatiti da jako malo 35-godišnjaka ima 12-godišnju djecu."

"Zamislite 35-godišnjake koji su jedva dočekali remake, a upravo su ih izvrijeđali u traileru", "Zašto misliš da bih trebala imati dijete staro 12 godina?", "Da sam dobila dijete u godinama u kojima su moji roditelji bili kada sam se ja rodila, to dijete bi bilo u srednjoj školi, umjesto toga ja želim mačku", nižu se komentari na društvenim mrežama.

Film bi trebao biti objavljen 12. siječnja. Mjuzikl su režirali i Arturo Perez Jr. i Samantha Jayne prema scenariju Tine Fey. U filmu glume Angourie Rice, Auliʻi Cravalho, Reneé Rapp, Jaquel Spivey, Avantika Vandanapu, Bebe Wood, Christopher Briney, Jenna Fischer i Busy Philipps.

Tina Fey glumi učiteljicu Norbury, Tim Meadows se pojavljuje kao ravnatelj Duvall, a Reneé Rapp utjelovila je novu Reginu George. 

Pročitajte više