Objavljen zadnji intervju Lise Presley. Novinar: Odmah sam rekao da nešto nije u redu

Screenshot: YouTube

SAMO dva dana prije iznenadne smrti, kći legendarnog Elvisa Presleyja, Lisa Marie Presley (54), bila je na dodjeli Zlatnih globusa. Tamo je na crvenom tepihu dala svoj posljednji intervju. S njom je razgovarao Billy Bush, novinar američke televizije Extra.

Pridržavala se za menadžera

Bush je zaustavio Presley i tražio izjavu, a na snimci se vidi kako je Lisa Marie odgovarala na sva pitanja koja joj je postavio. Poslije je novinar za Fox LA govorio o njihovom razgovoru.

"Nije mogla održavati ravnotežu. Govor je bio vrlo usporen. I definitivno, kada je intervju završio, okrenuo sam se svom producentu pored sebe i rekao: 'Ovdje nešto nije u redu'", rekao je Bush.

Lisa je na dodjelu nagrada došla sa svojim dugogodišnjim prijateljem i nekadašnjim menadžerom Elvisa Presleyja, Jerryjem Schillingom, koji ju je jedno vrijeme pridržavao. Usred intervjua Lisa se okrenula prema Jerryju i rekla mu: "Uhvatit ću te za ruku." 

Umrla nakon drugog srčanog zastoja

Podsjetimo, Lisa je preminula u četvrtak nedugo nakon što je primljena u bolnicu zbog srčanog zastoja. Liječnici su je stavili u induciranu komu i bila je na aparatima za održavanje života. Budući da je bila moždano mrtva, članovi obitelji potpisali su nalog kojim zabranjuju oživljavanje u slučaju da dođe do ponovnog srčanog zastoja. 

Upravo to se i dogodilo. Lisa je doživjela drugi srčani zastoj, nakon čega je proglašena mrtvom. Nije poznato koliko je dugo bila bez kisika nakon što ju je kućna pomoćnica pronašla bez svijesti u spavaćoj sobi u četvrtak ujutro. Majka Priscilla Presley kasnije je potvrdila smrt rekavši da ju je "prekrasna kći Lisa Marie zauvijek napustila".

Pročitajte više