Objavljena je snimka na kojoj zovu pomoć nakon što je Baldwin ustrijelio snimateljicu

Foto: EPA

OBJAVLJENA je policijska snimka na kojoj jedna od članica produkcije filma Rust, Mamie Mitchell, zove 911 nakon što je Alec Baldwin ustrijelio Halynu Hutchins.

Na snimci se čuje kako Mitchell poziva pomoć na ranč na kojemu je bio set filma.

"Ranč Bonanza Creek, dvije su osobe slučajno upucane rekvizitom. Odmah nam je potrebna pomoć", govori Mitchell dispečeru.

"Je li bio napunjen pravim mecima?" pita dispečer, na što gospođa Mitchell odgovara: "Ne mogu vam to reći. Imamo dvije ozljede od pucnja iz filmskog pištolja."

 

Podsjetimo, ispalivši metak iz rekvizita, glumac Alec Baldwin (68) je na filmskom setu u Novom Meksiku u četvrtak ubio snimateljicu Halynu Hutchins i ranio redatelja Joela Souzu, priopćila je policija.

Incident se dogodio na snimanju filma Rust, stoji u priopćenju ureda šerifa okruga Santa Fe.

"Ured šerifa potvrđuje da su dvije osobe nastrijeljene na snimanju filma Rust. Direktorica fotografije Halyna Hutchins (42) i redatelj Joel Souza (48) nastrijeljeni su kad je metak iz rekvizita ispalio producent i glumac Alec Baldwin (68)", stoji u priopćenju policije.

Hutchins je helikopterom prevezena u bolnicu Sveučilišta New Mexico, gdje je proglašena mrtvom, dok je Souzu hitna pomoć odvezla u regionalni medicinski centar Christus St. Vincent.

Istraga je u tijeku.

Pročitajte više