Objavljena nova snimka finske premijerke na partyju, plesala s misterioznim muškarcem

Screenshot: Twitter

INTERNETOM kruži još jedan video finske premijerke Sanne Marin kako partija s društvom. Na najnovijoj snimci, koja je snimljena u klubu, Sanna vrlo prisno pleše s misterioznim muškarcem.

"Danas se u Finskoj pojavio novi video 'party skandala' premijerke Sanne Marin. Marin, koja je u braku i koja je u toj ljubavnoj vezi 18 godina, viđena je u brojnim upitnim situacijama", piše u opisu snimke.

 

Na snimci Sanna pleše s muškarcem na pjesmu I Gotta Feeling Black Eyed Peasa, a tviteraši komentiraju kako taj tip u jednom trenutku ljubi vrat finske premijerke.

Također, tviteraši pretpostavljaju da je na snimci finski pjevač Olavi Uusivirta, s kojim je Sanna već ranije pozirala, no te informacije nisu potvrđene.

Podsjećamo, premijerka se našla u središtu skandala nakon što se pojavila snimka kako pleše na jednom tulumu. 

 

Snimka je izazvala brojne kritike i prozivke za ostavkom, a finska oporba i pojedini članovi parlamenta zatražili su od nje da se testira na droge.

"Nemam što skrivati. Nikada nisam koristila drogu", odgovorila je premijerka dodavši kako joj nije jasno zašto je se proziva da napravi testiranje na drogu jer nije "vidjela nikakve dokaze da se nešto koristilo".

Pročitajte više