Objavljena rijetka zajednička fotka Tije i Marija Mamića, zabavljali su se u klubu

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL/Instagram

Tiju i Marija Mamića ne viđamo često zajedno u javnosti, no fotografija koju je na Instagramu objavila Milena Dragičević, supruga košarkaša Strahinje Dragičevića, otkrila je kako se bračni par provodio posljednjih dana.

Na fotki koja je snimljena u glavnom gradu Grčke Ateni može se vidjeti kako dobro raspoloženi Mamići poziraju u klubu u društvu Milene, Strahinje i ostalih prijatelja. S njima su bili i Milenin brat Tadija Dragičević te njegova supruga Sandra.

Tia i Mario na fotki su sasvim lijevo. Tia je za prigodu odabrala dugu crvenu haljinu s dekolteom, dok se Mario odlučio za jednostavnu bijelu majicu i bež hlače.

Tia i Mario vjenčali su se u listopadu 2017. godine u zagrebačkom Westinu pred sto uzvanika koje je zabavljala srpska turbofolk pjevačica Rada Manojlović. Svadba koja se odvijala u dvorani na 17. katu Westina prozvana je "svadbom godine", a Tijinu vjenčanicu radila je Matija Vuica.

Tia i Mario upoznali su se navodno na Pagu dok je on još bio u braku s Monikom Kravić, s kojom ima dvojicu sinova. Za njihovu vezu doznalo se u studenom 2016. godine.

Prije udaje za Marija Tia je bila pet godina u braku s košarkašem Chrisom Warrenom, s kojim je dobila sina Domenica.

Pročitajte više