Objavljene posljednje fotografije Raquel Welch u javnosti, bila je na manikuri

Foto: Profimedia

Raquel Welch umrla je jučer u 82. godini nakon kratke bolesti, a sada su u stranim medijima objavljene i posljednje fotografije glumice u javnosti.

Kako piše Daily Mail, zadnji put je Raquel viđena u javnosti u srpnju 2022., kada su je paparazzi snimili na manikuri u salonu za nokte "J&J" u Los Angelesu.

Na fotkama se može vidjeti kako glumica radi razne grimase dok joj kozmetičarka radi manikuru, a u jednom trenutku Raquel je fotografe primijetila te im se široko osmjehnula.

Raquel se proslavila ulogama iz 1960-ih u filmovima Fantastic Voyage i Milijun godina prije Krista, brzo postavši jedna od najtraženijih zvijezda u industriji.

Njezina obitelj potvrdila je tragičnu vijest za TMZ. Raquel je osvojila Zlatni globus za najbolju glumicu u mjuziklu ili komediji za ulogu u filmu Tri mušketira iz 1974. godine.

U filmu Milijun godina prije Krista pojavila se u oskudnom bikiniju od jelenje kože koji ju je katapultirao do statusa seks-simbola. Desetljećima kasnije otkrila je da je "skoro umrla" na snimanju filma jer je dobila upalu krajnika noseći oskudni bikini u teškim vremenskim uvjetima.

Pročitajte više