Objavljene rijetke fotke slavnog para: Joaquin Phoenix i Rooney Mara pozirali zajedno

Foto: Profimedia

GLUMAČKI par Joaquin Phoenix i Rooney Mara rijetko se pojavljuju skupa na javnim događanjima. Toliko su samozatajni da su paparazzi oduševljeni kada ih fotografiraju zajedno. Tako je i bilo prošlog vikenda, kada su se pojavili na premijeri u Los Angelesu.

U ležernom izdanju

Par se pojavio u Filmskom centru Laemmle Monica na projekciji dokumentarca The Smell Of Money. Došli su ležerno odjeveni, bez tjelohranitelja i bez hrpe obožavatelja koji trče za njima tražeći fotografiju ili autogram.

Joaquin je izašao na pozornicu, uzeo mikrofon i pozdravio publiku, a Rooney je stajala odmah pored njega i tako su nastale nove fotografije slavnog para. Nisu se dugo zadržali na pozornici, već su odmah nakon njegovog kratkog govora zauzeli svoja mjesta u publici.

Inače, nisu sudjelovali u nastanku dokumentarca, ali su ga podržali. Dokumentarac prati borbu stanovnika četiri okruga s istoka Sjeverne Karoline protiv jedne od najvećih klaonica u Americi u kojoj se proizvodi golema količina slanine i svinjskog mesa za roštilj.

Zajedno su od 2017.

Par se upoznao na setu filma Spikea Jonzea Her, no počeli su izlaziti 2017., kad su snimali Mariju Magdalenu. Phoenix je priznao za Vanity Fair prošle godine da je prvo bio uvjeren kako ga Mara prezire. Kasnije je shvatio da je bila zainteresirana za njega, no bila je previše sramežljiva da bi to izrazila.

Sredinom 2019. godine su se zaručili, a u rujnu 2020. dobili su sina kojem su dali ime River po tragičnom preminulom Joaquinom bratu.

Pročitajte više