Objavljeni detalji uhićenja Justina Timberlakea. Tvrdio da je "popio jedan martini"

Foto: Profimedia

JUSTIN Timberlake je uhićen zbog vožnje u alkoholiziranom stanju, a sada su objavljeni detalji njegova uhićenja. Kako pokazuje kaznena prijava, Justin je triput odbio alkotest te je tvrdio da je popio "samo jedan martini", piše New York Post. 

"Oči su mu bile krvave i staklene, iz daha mu se širio miris alkoholnog pića, nije mogao zadržati pozornost, imao je usporen govor, bio je nesiguran u hodu i loše je prošao sve standardne alkotestove", navodi se u izvješću. 

Policajac je ručno u izvješću nadopisao da je zvijezda bila "neuravnotežena" dok je šetala po cesti te da nije bio sposoban "ispravno slijediti upute." 

"Popio sam samo jedan martini i pratio sam svoje prijatelje do kuće", rekao je Justin policajcima, stoji u izvještaju. 

Udario je znak stop

Policajac koji je bio u rutinskoj ophodnji kaže da je Timberlake udario u znak stop i skrenuo iz svoje trake oko 00:17, piše u dokumentima. Timberlakeu su stavili lisice i odvezli ga u policijsku upravu. Tamo je odbio alkotest čak tri puta u pola sata. Paparazzi su ga snimili dok je napuštao policijsku postaju. 

Naposljetku, pjevač je optužen za vožnju u pijanom stanju, udaranje u znak stop i za prelaženje u suprotnu traku. Pušten je na slobodu bez jamčevine, piše Daily Mail. Oduzeta mu je vozačka dozvola u saveznoj državi New York, no nije poznato na koliko dugo. Njegovo sljedeće suđenje zakazano je za 26. srpnja. 

"G. Timberlake je uhićen, procesuiran i zadržan preko noći radi jutarnjeg saslušanja", navodi se u priopćenju policijske uprave. "G. Timberlake je izveden pred sud u Sag Harbor Valley Justice Centre." 

Izvor za Page Six rekao je da policajac koji ga je zaustavio nije ni prepoznao da je riječ o Justinu Timberlakeu. Pjevač je rekao policajcu da će mu "ovo upropastiti turneju", na što je policajac odgovorio: "Kakvu turneju?"

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.