Objavljeni novi detalji o stanju Amande Bynes. Danima je lutala Los Angelesom

Foto: Profimedia

NEKADAŠNJA teen zvijezda Amanda Bynes prošle je nedjelje viđena kako gola šeta ulicama Los Angelesa, nakon čega je sama pozvala 911 i smještena je na psihijatrijski odjel. Iako je prvotno trebala kratko ostati na promatranju, čini se da će se njezin boravak na psihijatriji produljiti.

Amanda je bila 40 km od mjesta gdje je pronađen njen automobil

Izvori bliski Amandi za TMZ su rekli da još uvijek pokušavaju posložiti kockice što je točno prethodilo njezinom golom hodanju gradom, ali vjeruju da je danima bila na ulici. Njezin automobil pronađen je 15. ožujka u Long Beachu, otprilike 65 kilometara od njezine kuće i oko 40 kilometara od centra Los Angelesa gdje je nađena u nedjelju ujutro.

Izvori su uvjereni da je Amanda ili stopirala ili išla javnim prijevozom do centra Los Angelesa. Viđena je u Hollywoodu 18. ožujka, a tada je imala odjeću. Navodno je u jednom trenutku dobila prijevoz od neznanca do Beverly Hillsa, ali je tražila da se vrati do Hollywooda.

Ostat će još barem tjedan dana na psihijatrijskom promatranju

Otkako je odvedena u bolnicu za mentalno zdravlje u nedjelju, njezino stanje se krenulo poboljšavati, ali se očekuje da će tamo ostati još minimalno tjedan dana prije nego što bude potpuno spremna za izlazak iz bolnice. 

Podsjetimo, Amanda je u nedjelju rano ujutro viđena kako hoda u blizini centra Los Angelesa bez ikakve odjeće. Glumica je navodno mahala automobilima, govoreći vozaču da se oporavlja od psihotične epizode.

Tada je i sama nazvala broj za hitne slučajeve. Bynes je potom odvedena u obližnju policijsku postaju, gdje je tim za mentalno zdravlje utvrdio da je treba staviti na psihijatrijsko promatranje. Psihijatrijsko promatranje inače traje 72 sata, ali je u ovom slučaju produženo.

Pročitajte više