Oborila rekord: Ovo je prva osoba koja ima 100 milijuna pratitelja na TikToku

Foto: Instagram

CHARLI D'AMELIO je prva korisnica TikToka koja je prikupila 100 milijuna pratitelja, ostavivši tako iza sebe brojne zvijezde poput Ariane Grande, Kylie Jenner i Selene Gomez.

Ova 16-godišnjakinja našla se na udaru kritika prije nekoliko dana zbog svog ponašanja na večeri te je počela gubiti i po 14.000 pratitelja po satu. Čini se kako su joj fanovi ipak oprostili te je Charli oborila rekord na ovoj društvenoj mreži. 

@charlidamelio

A HUGE THANK YOU TO EVERYONE WHO HAS HELPED ME REACH 100 MILLION SUPPORTERS!!! AND ANOTHER HUGE THANK YOU TO @tiktok I LOVE EVERY ONE OF YOU!!! 💕💕

♬ original sound - charli d’amelio

"Dosegnula sam 100 milijuna pratitelja na TikToku. Ne znam ni kako bih reagirala, uglavnom zato što još nisam svjesna da je ovo stvarno. Jednostavno, iskreno ne znam što učiniti. Sama sam u svojoj kupaonici i gledam objave na Twitteru, a ja iskreno ne znam što da radim. Tako sam zbunjena", kazala je Charli u videu koji je podijelila na društvenim mrežama. 

"Prije samo nešto više od godinu dana bila sam u Connecticutu i redovito se školovala, ne radeći ništa, a sada živim u Los Angelesu i imam najbolje prijatelje ikad. Da nema pandemije, voljela bih se odmah vidjeti i pozdraviti sa svih 100 milijuna ljudi. Ali to je sada nemoguće", dodala je. 

Osim što ima najviše pratitelja na ovoj društvenoj mreži, Charli je oborila još jedan rekord. Naime, ona je prikupila 100 milijuna pratitelja u rekordnom roku. YouTubeu je trebalo 14 godina prije nego je prvi korisnik ove platforme prikupio ovolik broj pratitelja, dok je 16-godišnja Charlie na TikToku to uspjela za godinu i pol.

Ona je svoj profil na TikToku napravila u svibnju 2019. godine gdje je objavljivala snimke na kojima pleše u svojoj sobi.

@charlidamelio

dc @wh0.nia

♬ original sound - YvnggPrince

Brojka od 100 milijuna velika je prekretnica i za samu TikTok aplikaciju. 

Angažman na društvenim mrežama doveo je Charli do prve uloge u dugometražnom filmu, lansiranja vlastite kolekcije šminke, suradnje s velikim brendovima, reklame za SuperBowl... Ona se pojavila i u videospotu Jennifer Lopez, a njena prva knjiga nazvana Essenrely Charli: Ultimate Guide to Keeping It Real bit će objavljena idućeg mjeseca.

Pročitajte više