Obožava ga i Naomi Campbell: Sin Piercea Brosnana postao je model i prezgodan je

Foto: Instagram

GLUMAC Pierce Brosnan oduvijek je bio miljenik žena kako zbog svog glumačkog talenta, tako i zbog šarmantnog izgleda koji je naslijedio i njegov najmlađi sin Paris.

18-godišnjaka je Brosnan dobio s novinarkom Keely Shaye Smith, s kojom je u braku od 2001. godine, a s njom ima i sina Dylana.

Embed from Getty Images

Za razliku od tate koji je svoj život posvetio glumi, Paris osvaja modne piste diljem svijeta, a ovih je dana prošetao pistom rame uz rame sa slavnom ljepoticom Stellom Maxwell na modnom događaju Naomi Campbell Fashion For Relief, na londonskom Tjednu mode.

Iz publike ga je cijelo vrijeme ponosno gledao tata Pierce.

Embed from Getty Images

Osim ovog uspjeha, mladi Paris iza sebe ih ima još nekoliko. Tako se može pohvaliti nošenjem revija za neka od najvećih modnih imena poput Dolce & Gabbane i Ralph Laurena, uz što je krasio brojne naslovnice časopisa kao što su Teen Vogue, GQ Korea, Numero, Vanity Teen i Rollercoaster.

Parisa na Instagramu prati više od 145 tisuća ljudi, a ženski dio njegovih obožavatelja ne skriva simpatije pa mu u komentarima često piše razne komplimente.

Iako bi mnoge od njih voljele osvojiti njegovo srce, još se ne zna je li kojoj djevojci to pošlo za rukom jer 18-godišnjak svoj privatni život čuva za sebe.

 

Pročitajte više