Obožavat ćete Bryana Cranstona kada vidite što radi za fanove na aerodromima

Foto: Twitter/Matt Baron/REX/Shutterstock

DRUŠTVENIM mrežama širi se objava jedne putnice na londonskom aerodromu koja je susrela zvijezdu "Breaking Bada", Bryana Cranstona, "na tajnom zadatku".

"Vidjela sam muškarca sa šiltericom na glavi koji je pognut potpisivao knjigu ispred knjižare na aerodromu. Učinio mi se nekako poznat pa sam pomislila da ga je vjerojatno netko prepoznao pa mu potpisuje primjerak svoje knjige. No, ubrzo je nestao među policama pa nisam vidjela što je napravio dalje. Kada smo se ponovno sreli, pogledao me, nasmiješio se i prošao. Otišla sam provjeriti što je radio i pronašla ovo. Pravo vrijeme i pravo mjesto za pravu poslasticu. Hvala Bryan Cranston što si mi uljepšao dan", napisala je žena pod imenom Kate de Ban uz fotografiju rukom napisane posvete u njegovoj knjizi "A Life in Parts".

"Hvala što gledate moju knjigu. Kupio sam ovu kopiju za vas, stvarno. Vaša je, besplatno. Zadržite račun. Nadam se da će vam se svidjeti i uživajte u danu. Bryan Cranston", stoji u posveti.

On je u jednoj emisiji priznao da je to napravio na svim aerodromima na kojima je bio. "Tijekom promocije knjige ušao bih u knjižaru i u svakoj ostavio po jedan primjerak", priznao je.

 

Pročitajte više