Obožavatelje izluđuje gaf u Igri prijestolja: "Gdje je nestala planina?"

Screenshot: YouTube

POSLJEDNJA sezona serije "Igra prijestolja", između ostalog, ostala je zapamćena po mnogobrojnim gafovima koji su gledatelje razočarali. Iako je već prošlo neko vrijeme otkad je prikazana zadnja epizoda, korisnici i dalje ne prestaju brujiti o detaljima koje su uočili, kao i o ovom u petoj epizodi osme sezone serije gdje je nestala je cijela planina u King's Landingu.

Remember when Kings Landing had Mountains? from r/freefolk

Jedan korisnik Reddita objavio je fotografiju iz spomenute epizode, ističući kako nedostaje planina koja se jasno vidjela na istom mjestu u desetoj epizodi šeste sezone serije. "Sjećate li se da je King's Landing imao planine?" napisao je uz spojene fotografije na kojima se vidi razlika.

Gledatelji su razočarani još jednim gafom, što su izrazili u svojim komentarima. "Gdje je nestala planina?", napisao je jedan, a drugi je dodao: "Vidite, King's Landing je pomalo zaboravio svoju geografsku lokaciju." Iako neki gledatelji tvrde kako je planina prekrivena oblacima te se ne vidi dobro, većina se složila kako im se ipak čini da nedostaje jer bi se jasno nazirala i kroz oblake da je tu.

Već se ranije raspravljalo o tome kako lokacija drugačije izgleda u posljednjoj sezoni, kada su ljudi bili zbunjeni izgledom grada za koji su tvrdili da više nalikuju na mjesto u pustinji te se pitali nije li cijeli okružen morem. Podsjećamo, ovo je samo jedan od mnogih gafova uočenih u posljednjoj sezoni, poput Starbucksove šalice na stolu i plastične bočice vode.

Pročitajte više