Obračun Ćorlukine bivše s hejterima: "U Velikoj Gorici živjela je vještica..."

Foto: Instagram

IVA BUZOV, bivša djevojka Vedrana Ćorluke, na Instagramu se obračunala s hejterima. I to u obliku bajke koju je smjestila u svoju rodnu Veliku Goricu.

"Nekoć davno u Kraljevstvu zvanom Velika Gorica, živjela je strašna vještica Mirjana. Vještica Mirjana nije imala pametnijeg posla od olajavanja podanika u Kraljevstvu. Jednog je dana vještica Mirjana odlučila oblatiti princezu Ivu. Princeza Iva voljela je sve što vole mladi, ali ona je to malo bolje odradila u svojim sofisticiranim odjevnim kombinacijama. Vještica Mirjana u to je vrijeme čizme preko koljena vidjela samo na #juliaroberts u #prettywoman pa je za svoju izmišljotinu dobila inspiraciju nakon što je vidjela princezu Ivu u fantastičnim #overknee #leopard #stilettočizmama. Danas kada sve #trendsetter#fashionblogger gospođe i gospođice na sebe nabacuje cijelo životinjsko carstvo, brijem da je princeza Iva napokon sigurna. Princeza Iva šalje pozdrave vještici Mirjani, možda joj se ove čizme svide. #smrdismrdiužasnosmrdi Mogla sam obuti i crne čizme, ali to onda ne bih bila ja", napisala je Iva.

Iva je s Ćorlukom bila i zaručena te je sve vodilo tome da će završiti u braku. Zaljubljeni Ćorluka tad je na ruku tetovirao Ivino ime i datum rođenja, a kasnije je priznao da takvo nešto više nikad ne bi ponovio.

Pročitajte više