Očajne kućanice "rješavaju" se Edie: Plava zavodnica odlazi u povijest

IAKO na prvi spomen serija o američkim kućanicama u mirnom gradiću i nije zvučala baš obećavajuće, u prvoj sezoni prikazivanja "Kućanice" su potukle sve rekorde u gledanosti i zaradi. Priča o pet "očajnih kućanica" u čije smo svakodnevne živote imali uvid, zainteresirala je publiku koja je kao spužva upijala sve njihove spletke, međusobna podbadanja i zabijanje noževa u leđa.

Nicolette je za ulogu Edie nominirana za Zlatni globus

Iako je u scenariju ispočetka zamišljeno da gledatelji prate burne živote pet kućanica, taj bi se broj trebao smanjiti. Naime, izvjesna Edie Britt koju tumači 45-godišnja Nicolette Sheridan, zauvijek će otići u povijest. Kontroverzna Edie nestat će iz "Kućanica". Producenti će se nje "riješiti" tako da će Edie poginuti u teškoj prometnoj nesreći.

Pravi razlozi zašto Nicolette zapravo napušta seriju financijske su prirode. Da želi otići iz serije, Nicolette je izjavila nedavno, a razlog je to što je njezina uloga manja od ostalih u "Kućanicama", a tako i njezin honorar. Osjećaj nepravde je prevagnuo, a Nicolette se odlučila za neke nove projekte. Nicolette Sheridan je za ulogu plave zavodnice Edie nominirana za Zlatni globus, a "Kućanice" će napustiti nakon pet sezona.

S.C.
Foto: JLP,wordpress

Pročitajte više