Ocu slučajno ispalo: Klincu nađena marihuana u kutiji za ručak

TETE u vrtiću u Connecticutu su se poprilično iznenadile zavirivši u kutiju za ručak 18-mjesečnog dječaka kojeg je otac ostavio na čuvanje. Osim sendviča i voća, u kutiji je bila smotana cigareta marihuane. Neobičan "ručak" tete su prijavile centru za socijalnu skrb koja je pokucala roditeljima na vrata, pišu američki mediji.

Roditelji dječaka su istog trenutka dozvolili pretres doma, a policija je našla i manju količinu druge lake droge, stoji u izvješću. Johnu Sulzbachu, ocu dječaka ispala je cigareta s nedozvoljenom mješavinom marihuane dok je sinu spremao ručak u kutijicu. 33-godišnji tatica optužen je za posjedovanje nedozvoljene supstance te utjecanje i ugrožavanje dobrobiti djeteta. Dužan je pojaviti se na sudu krajem ovog mjeseca.

Ovo nije prvi slučaj roditeljske nespretnosti sa svojim porocima pred djecom. U Missouriju je prije 2 mjeseca učenik donio u školu na pokazni sat majčinu lulu za crack i metamfetamine i pohvalio se kolegama u razredu. Učiteljica nije bila impresionirana pokazanim. Naravno, intervenirao je centar za socijalnu skrb.

Pročitajte više