Od Golfa II do Arteona: Ovo su najpopularniji auti na Oglasima

Foto: Index Oglasi

PONUDA osobnih automobila na Index Oglasima raste iz dana u dan i na našem oglasniku mogu se pronaći zaista raznoliki primjerci svih vrsta vozila. U ponudi imamo BMW serije 3 od čak 400 konjskih snaga, a tu je i iznimno zanimljiv Golf II iz 1990. godine.

Za ovaj članak smo pretražili ponudu i odlučili izdvojiti one primjerke koji u ovom trenutku privlače najveći interes naših korisnika. Ovih pet oglasa vidjelo je više od 400 tisuća ljudi! 

VW Arteon

Ovo je prava prilika za kupiti jedinstveni Arteon. Auto je prešao tek 20.392 kilometara i još uvijek je kao nov. Proizveden je 2018. godine, dolazi u zlatnoj boji i odlično je opremljen, a prodaje se po cijeni od 319.900 kuna. 

VW Golf VI R20

Čim se pojavila na našem oglasniku, ova VW zvjerka je privukla veliki interes posjetitelja. Golf VI R20 DSG F1 Recaro prešao je 48 tisuća kilometara i u izvanrednom je stanju. Vlasnik tvrdi da je riječ o unikatnom primjerku koji je garažiran, uglavnom vožen vikendom i nikada nije udaren. Cijena je fiksna, a iznosi 25.500 eura.

BMW 535d od 400 KS

Ovaj maksimalno očuvani BMW pokreće jedan od najboljih motora koji je izašao iz BMW tvornice - kodnog imena M57/T2. Auto ima vanjski i unutarnji M paket, a sa svojih 400 konjskih snaga od 0 do 100 km/h ubrzava za 4,8 sekundi. Vlasnik poručuje da auto ima odličan zvuk i performanse te da ide ''stvarno jako, jako dobro". Za njega traži 17.500 eura. 

BMW E82 Coupe

Ovaj super atraktivni BMW serije 1 u vrhunskom stanju možete imati za 13 tisuća eura. Auto je mapiran na 240 konjskih snaga i vidi se da se na njemu nije štedjelo. Vlasnik posjeduje cijelu servisnu knjigu od prvog dana i tvrdi da automobil ne zahtjeva apsolutno nikakva ulaganja. Definitivno se isplati pogledati oglas.

VW Golf II Country  

Ovo je sigurno jedno od najposebnijih vozila koje smo u posljednje vrijeme vidjeli na Index Oglasima. Auto je upravo registriran na BIH tablice, a ako želite možete dovesti i vašeg na preinaku. Prodaje se za 2.500 eura i posebno je interesantan svim ljubiteljima Volkswagenovih automobila. 

Pročitajte više