Od Kardashianke do Victorije Beckham: Ove zvijezde žale zbog estetskih zahvata

Screenshot/Foto: YouTube/Instagram

OVE poznate zvijezde podvrgnule su se pojedinim estetskim korekcijama, odnosno operacijama pa su poslije požalile zbog te odluke. Svoje žaljenje podijelile su s javnosti putem intervjua ili objava na svojim društvenim mrežama. Khloe Kardashian, Courtney Cox i Victoria Beckham samo su neke od javnih osoba koje žale zbog zahvata koje su učinile. 

Courtney Cox

Courtney Cox je nekoliko puta javno govorila o tome kako žali što je obavila pojedine estetske korekcije, a nedavno je u intervjuu za New Beauty magazin izjavila: "Nisam shvaćala da, o sranje, zapravo izgledam jako čudno kada se podvrgnem injekcijama i radim stvari svom licu koje sada ne bih nikada više radila."

Britney Spears

Britney Spears je početkom godine putem Instagram objave podijelila s pratiteljima kako razmišlja o botoksu, ali da se nećka. "Zadnji put kad sam to radila, obrve su mi bile podignute kao onoj smiješnoj djevojci u filmu Just Go With It. Zvuči smiješno, ali zapravo nije", napisala je. 

Khloe Kardashian 

Američka reality zvijezda priznala je kako je pretjerala s filerima za lice. "To naprosto nije bilo za mene. Izgledala sam si previše ludo i još uvijek mislim da su posljedice vidljive. Išla sam čak tri puta da mi ih uklone", izjavila je Khloe. 

Melanie Griffith

Još 2017. Melanie Griffith javno je progovorila kako žali zbog zahvata kojima se podvrgnula. Naime, tek kada su ljudi počeli govoriti o njezinim estetskim korekcijama, shvatila je da je pretjerala. "Bila sam tako povrijeđena", izjavila je glumica te potom nastavila: "Otišla sam drugom liječniku koji mi je počeo uklanjati sve te filere te se nadam da sada izgledam normalnije."

Victoria Beckham

Modna dizajnerica je u pismu koje je posvetila mlađoj sebi, a objavila u Vogue magazinu 2017. godine, napisala: "Ne petljaj sa svojim grudima. Sve te godine sam to poricala, glupost. Znak nesigurnosti. Samo slavi ono što imaš."

Bella Hadid

Američka manekenka priznala je u nedavnom intervjuu kako je operirala nos kada je imala 14 godina te da sada žali zbog toga. "Voljela bih da sam zadržala nos svojih predaka", rekla je Bella za Vogue magazin te potom dodala: "Mislim da bih prihvatila svoj prirodan nos."  

 

Pročitajte više