Od malena su joj govorili da je debela, a onda je proglašena najseksi ženom u bikiniju

Foto: Facebook

BORI se s viškom kilograma od kada zna za sebe, no kada je Mar Tarres napokon prihvatila svoje tijelo i samu sebe, tada su se stvari napokon počele slagati na svoje mjesto.

28-godišnja Peruanka inače je i stand-up komičarka, pa se s kritikama počela boriti humorom. Kako su joj dosadili komentari na račun izgleda i njezine debljine, Mar se odlučila našaliti i otvoriti poseban Facebook profil "Minas Jodidas Stand Up" na kojem je objavljivala samo svoje fotografije u bikiniju.

 


To joj je pomoglo da skupi samopouzdanje, ali je i inspirirala mnoge druge žene - a onda je i sama pobijedila u jednom online izboru za najseksi tijelo u bikiniju. "Mislim da su ljudi glasali za mene jer žele da što više različitih žena sudjeluje u ovakvim natjecanjima. Zato su i glasali u korist prirodnog tijela, za sve one koje imaju celulit, vene, strije i nekoliko kilograma viška", poručuje Mar, piše Daily Mail. 

Aquí rompiendo corazones con las mallas enterizas en Maaiaamee Carlos Paz Mamus!! Los chongos no nos sacan la mirada de encima. #MIFOTOENMALLA

Posted by Minas Jodidas Stand Up on Wednesday, January 27, 2016


Iako joj nije bilo lako na samom početku kada se našla u konkurenciji za "najbolje tijelo u bikiniju", te su pristigli mnogi ružni komentari na račun njezine debljine, ali očito je bilo više onih pozitivnih. 


Poručila je i kako njezina borba tek počinje: "Sada cijela zemlja priča o tome kako je pobijedila "debela djevojka", e pa ova debela ima prelijepo tijelo koje nije konvencionalno. Nitko nam ne bi trebao govoriti što je lijepo, a što ne, ljepota je uvijek bila u oku promatrača".

Izgleda da ćemo još čuti za ovu seksi bucku, a kako su "plus size" modeli danas traženi, možda se okuša i u manekenskoj karijeri. 

Pročitajte više