Od mopeda do zvjerke s 476 konja: Ovo su najpopularnija vozila na Oglasima

Foto: Index Oglasi

PONUDA osobnih automobila na Index Oglasima raste iz dana u dan i na našem oglasniku mogu se pronaći zaista raznoliki primjerci svih vrsta vozila. U posljednje vrijeme posebno su se istaknule četiri zvjerke s preko 200 konjskih snaga, ali na prvom mjestu je moped koji se može voziti već s 15 godina.

Za ovaj članak smo pretražili ponudu i odlučili izdvojiti one primjerke koji u ovom trenutku privlače najveći interes naših korisnika. Ovih pet oglasa pregledani su preko 30 tisuća puta! 

Mercedes-Benz C-klase 63 AMG



Ovaj Mercedesov stroj s 476 konjskih snaga izgleda jednostavno savršeno. Nema niti jednu točkicu na sebi i besprijekorno je očuvan, a novi vlasnik ga dobiva i registriranog do lipnja sljedeće godine. Auto je prešao tek 14.900 kilometara, u tvorničkom je stanju i dolazi s tvorničkom garancijom. Prodaje se za 65 tisuća eura, a moguće su i razne zamjene. 

BMW serije 3



Ovaj BMW-ov E46 model iz 2003. godine vlasnik je opisao kao vozilo u top stanju. Automobil ima brdo opreme, registriran je do 12. mjeseca, a moguća je i zamjena za skuplje uz nadoplatu oglašivača. Želite li voziti ovaj BMW 330d s 204 konjske snage potrebno je izdvojiti 7150 eura.

VW Golf VI R20



Fanovi Volkswagenovih automobila, ali i većina ostalih zaljubljenika u automobile ovu zvijer obožavaju. VW Golf VI R20 iz 2013. godine je u odličnom stanju, ima 336 konjskih snaga, a dolazi i s dijelovima za 400+ ks! Prešao je 85.000 kilometara, registriran je do siječnja i ne zahtijeva nikakva ulaganja. Vaš može biti za 22 tisuće eura. 


Opel GT

Ovaj atraktivni Opel GT iz 2007. godine prešao je 210 tisuća kilometara i izgleda jako očuvano. Ima ugrađen novi intercooler, novi usis zraka i stage 2 remap. Vlasnik poručuje da je stanje identično kao na slikama, a prodaje ga isključivo zbog rada u inozemstvu i preseljenja. Cijena iznosi sedam tisuća eura. 

JDM Titane



Ovaj auto pripada kategoriji mopeda stoga se može voziti s AM kategorijom (15 godina) i nije potrebna vozačka dozvola B kategorije. Iako je u solidnom stanju i dolazi registriran do ožujka, upravo podatak da se zapravo radi o mopedu je razlog iznimne popularnosti ovog oglasa. Motor je dizelski Yanmar, potrošnja je svega 3.5 litara na 100 prijeđenih kilometara, a cijena iznosi 13 tisuća kuna.

 

 

Pročitajte više