Od obitelji skrivala da se zaručila: Lijepa srpska glumica udaje se za hrvatskog glazbenika

Foto: Instagram

LIJEPA srpska glumica Nevena Ristić, koju je hrvatska publika upoznala kao Anu Kolar u seriji "Vatre ivanjske", za nekoliko tjedana udat će se za hrvatskog glazbenika Marka Vukesa, pjevača benda Joy.

Kako piše Kurir, Nevena je dugo skrivala od obitelji i prijatelja da se zaručila, sve dok nisu primijetili prsten na njenoj ruci. Nju i Marka upoznala je Nevenina kolegica iz serije, Doris Pinčić Rogoznica.

"Iz želje da ne radimo veliku dramu oko toga što smo se zaručili, nikome ništa nismo pričali. Sve dok najbliži nisu primijetili novi prsten na mojoj ruci, pa su morala uslijediti objašnjenja. Svi su radosno primili tu novost i sad željno iščekuju veliki dan. Svadbu smo zakazali za ljeto", rekla je 26-godišnja Nevena.

Ona i Marko u vezi su godinu dana, a ona priznaje da u početku nije vjerovala da će veza na daljinu uspjeti.

"Samo u početku sam mislila da je naša veza nemoguća misija. Dosta sam joj se opirala i sumnjala u nju. Kad je zaljubljenost počela prerastati u čistu ljubav, onda se odnekud u Marku i meni rodila snaga i neka posebna radost, zahvalnost što smo se pronašli. Meni to sliči na poznati citat iz "Malog princa": "Jer svi nešto stalno traže, a čovjek nikako da shvati da sve što traži može pronaći u samo jednoj jedinoj ruži". Kad se ta ruža nađe u moru svega što nas okružuje, kilometar tamo ili ovamo koji treba prijeći da bi se do nje stiglo prestaje biti problem", rekla je nedavno. 

Pročitajte više