Odaberite Indexovu Kraljicu maturalne večeri!

MEĐU brojnim djevojkama koje su se prijavile na Indexov izbor za Kraljicu maturalne večeri, odabrano je 10 finalistica, među kojima će posjetitelji Indexa odabrati najljepšu. Teži dio posla djevojke su već obavile - ispunile su prijavnicu i strpljivo čekale početak glasovanja. Sada im ponovno preostaje čekanje, a pobjednica će biti objavljena 30. travnja!

Među 10 finalistica su Ana Kunović iz Breznika, Ana-Marija Škrnanc iz Samobora, Anja Kršek iz Kutine, Ivana Hrastović iz Zagreba, Karla Roso iz Zagreba, Marija Marić iz Ploča, Matea Lustek iz Sv. Martina pod Okićem, Mateja Kovačec iz Donjeg Jesenja, Mirela Milaković iz Rakitja i Nikolina Vidović iz Samobora. Dobro ih pogledajte (klikom miša na pojedinu fotografiju djevojke se otvara galerija njenih fotografija) i jednoj od maturantica omogućite da se provede kao nikad u životu. Pravo sudjelovanja u glasanju imaju svi građani koji za vrijeme trajanja izbora pošalju SMS poruku sa sljedećim sadržajem: MODEL 1, MODEL 2, itd. na broj 66126. Cijena SMS poruke iznosi 3,00 kn + PDV (3,66 kn). Pogledajte finalistice!

Pobjednicu očekuju dan u Beauty centru Božica (koji će se pobrinuti za savršenu frizuru i make up), haljina ELFS-a te cipele Ledenko. Na maturalnu večeru pobjednica, kao što to i priliči Kraljici, odlazi u fensi automobilu auto kuće Baotić, a Index će se potruditi da svaki korak pripreme, kao i vrhunac proslave, bude zabilježen našom kamerom! Dok čekate ovogodišnju kraljicu, pogledajte kako je bilo djevojkama koje su se dosad prijavljivale na izbor na njihovim maturalnim večerama.

Pročitajte više