Odabrali čitatelji Indexa: Ovo je najzgodniji kuhar u Hrvatskoj

Foto: Instagram

DAVID SKOKO najzgodniji je hrvatski kuhar prema izboru čitatelja Indexa.

Nedavno smo vas pitali koji je hrvatski kuhar najzgodniji, a među ponuđenih sedam renomiranih hrvatskih chefova vi ste s 1500 glasova odlučili da titulu najatraktivnijeg majstora kuhinje ponese 43-godišnji kuhar iz Pule.

Taj izbor nimalo ne iznenađuje s obzirom na to da Skoko već neko vrijeme nosi titulu najseksi kuhara u Hrvata. 

Međutim, na visoko drugo mjesto sa samo 400 glasova manje od Skoke utaborio se javnosti nešto manje poznat kuhar Ivan Zidar. Zanimljivo je da je Zidar također iz Pule pa se čini da ima nešto u tom istarskom gradu.

Treće mjesto zauzeo je Ivan Pažanin, Dalmatinac koji je simpatije javnosti privukao ulogom člana žirija u showu "Tri, dva, jedan - kuhaj".

David Skoko - prvi Hrvat na 24Kitchen

David Skoko svoje je prve TV angažmane imao u emisijama Jezikova juha i Masterchef, a tamo je i privukao pozornost brojnih Hrvatica.

Prošle je godine dobio i svoj show na popularnom kulinarskom kanalu 24Kitchen te postao prvi Hrvat sa svojom emisijom na tom najpopularnijem svjetskom TV kanalu za zaljubljenike u kuhanje i hranu. Njegova emisija se zove David Skoko: stari gušti, nova kužina.

Skoko se tako smjestio u društvo najpoznatijih svjetskih kuhara poput Jamieja Olivera, Gordona Ramsayja, Rudolpha van Veena...

Zgodni Istrijan radi u obiteljskoj konobi Batelina u mjestu Banjole, a gledatelji ga mogu vidjeti i u HRT-ovoj emisiji Kuhan i pečen.

Pročitajte više