Odabrali ste: Domagoj Vida najzgodniji je Vatreni na Svjetskom prvenstvu u Kataru

Foto: EPA

UNATOČ tome što se često titula najzgodnijeg Vatrenog pripisuje mladom Gvardiolu ili pak Kramariću, čitatelji Indexa pokazali su da oni ipak više vrednuju "staru školu" te su u našoj anketi titulu najzgodnijeg hrvatskog reprezentativca dodijelili Domagoju Vidi.

33-godišnji branič grčke AEK Atene prikupio je 2270 glasova, odnosno 21 posto glasova čitatelja. Ovime je na drugo mjesto spustio Joška Gvardiola, koji je prikupio oko 200 glasova manje, odnosno ukupno 19 posto glasova. Na trećem mjestu našao se hajdukovac Marko Livaja s 15 posto glasova čitatelja Indexa.

Rezultate naše ankete možete pogledati i na grafu ispod: 

Najzgodniji nogometaš na SP u Kataru - Marco Asensio

Osim izbora najzgodnijeg Vatrenog, pitali smo vas i tko je najzgodniji nogometaš općenito na Svjetskom prvenstvu u Kataru. U anketi je bilo navedeno 35 nogometaša koji se sa svojim reprezentacijama trenutno bore za prolazak skupine na prvenstvu, a spominju se na svjetskim listama najzgodnijih. Jedan nogometaš uvjerljivo je odnio pobjedu.

S više od 2100 glasova kao najzgodnijeg u našoj anketi odabrali ste 26-godišnjeg igrača Real Madrida, Marca Asensija. Drugoplasirani s nešto više od 640 glasova je Nijemac Kai Havertz, a na trećem mjestu našao se francuski nogometaš Olivier Giroud s 488 glasova.

 

Pročitajte više