Odabrali ste: Ovo je najzgodniji frajer među Vatrenima

Foto: Nel Pavletić/PIXSELL

NAKON što je Domagoj Vida odnio pobjedu kao najzgodniji Vatreni tijekom Svjetskog prvenstva u Kataru, došlo je vrijeme da ponovimo anketu, a ovoga puta stvari su se promijenile. 

Čitatelji i čitateljice Indexa odabrali su Brunu Petkovića za najzgodnijeg Vatrenog. 28-godišnji napadač Dinama iz Metkovića dobio je 2577 vaših glasova i tako preuzeo uvjerljivu pobjedu u anketi. 

S Dalićem su u Nizozemsku otišli Dominik Livaković, Ivica Ivušić, Nediljko Labrović, Josip Juranović, Domagoj Vida, Josip Šutalo, Martin Erlić, Borna Sosa, Borna Barišić, Josip Stanišić, Luka Modrić, Marcelo Brozović, Mateo Kovačić, Lovro Majer, Nikola Vlašić, Mario Pašalić, Luka Ivanušec, Ivan Perišić. Andrej Kramarić, Bruno Petković, Petar Musa i Dion Drena Beljo.

Na drugom mjestu našao se napadač hrvatske reprezentacije Andrej Kramarić s 1946 glasova, dok je treće mjesto pripalo Mateu Kovačiću koji je dobio 1787 glasova. 

Najveća podrška 

Vatreni danas od 20:45 igraju finale Lige nacija protiv Španjolske, a podršku najzgodnijem Vatrenom pružit će njegova zaručnica Iva Šarić, jedna od najpoznatijih hrvatskih WAGsica. 

Podsjetimo, par je isprva skrivao vezu od javnosti, a Iva je prvu fotografiju sa zaručnikom objavila tijekom Svjetskog prvenstva u Kataru, kada su ona i njihov maleni sin Adrian s tribina bodrili nogometaša. 

Rezultate ankete možete pogledati OVDJE

Pročitajte više