Odala ga sitnica u torbi: Žena na nesvakidašnji način saznala da je muž vara

Ilustracija: Instagram (Na fotografiji nisu osobe iz teksta)

JEDNA žena uhvatila je svog muža u prevari na veoma neobičan način, prenosi The Sun. Naime, ona se obratila za savjet na jednoj stranici opisavši detaljno svoju priču.

"Bila sam oduševljena kada mi je muž poklonio 'drvo ljubavi' za Božić. Međutim, ubrzo sam bila slomljena kada sam pronašla račun na kojem sam vidjela da je, zapravo, kupio dva. Drugo je poklonio ženi s kojom ide u park na trčanje.

Prošlog ljeta smo proslavili našu srebrnu godišnjicu i prošli smo kroz vrlo teško razdoblje nakon što smo saznali da moja mama ima rak.

Ona će biti dobro, ali ja sam bila možda malo pretjerano zabrinuta.

Znam da je moj muž tada malo pao u drugi plan, ali oduvijek sam ga voljela i vjerovala sam mu.

On je odlučio ostati zgodan i biti u formi kada je napunio 50 godina i počeo je trčati u parku. On sada ima 52 godine, a ja 47.

Sada pomaže oko organizacije utrka i jednom je spomenuo da je jedna žena koja sudjeluje jako zgodna. Ona ima 36 godina.

Sve do kraja prošle godine, nikada nije ispuštao svoj telefon iz ruku. Kada sam ga uzela kako bih provjerila vrijeme prikazivanja nekog filma u kinu, vidjela sam da je stavio lozinku. Nikada ranije nije stavljao lozinke.

Počeo je ići u noćne izlaske, navodno s kolegama, a to također nije radio ranije.

Kada mi je donio spomenuto 'drvo ljubavi', bila sam veoma dirnuta i očarana, iako sam bila i malo razočarana što me više ne voli kao kad smo hodali.

I dalje je nastavio izlaziti s 'kolegama', čak i ako je bio na odmoru zbog Božića.

Osjećala sam se sve napetije.

Kada je jednu večer, navodno, bio s kolegama u gradu, uzela sam njegovu poslovnu torbu i u njoj našla taj račun za dva 'drvca ljubavi'.

Odmah sam znala da postoji druga žena u njegovom životu.

Napala sam ga sljedećeg jutra i najprije je sve poricao. Međutim, ubrzo je priznao da je drugo drvo kupio ženi s kojom ide na trčanje u park.

Rekao je kako nisu imali odnose i kako mu je bilo žao te žene, jer je njen sin uhvaćen kako prodaje drogu.

Dodao je kako je to bila samo mala količina droge, ali je dečko zbog toga izbačen iz škole i ona se sada potpuno raspada.

Od tog trenutka nisam spavala, niti sam jela kako treba.

Htjela sam se suočiti s njom, ali me on zamolio da to ne učinim.

Rekao je kako se više neće viđati s njom, ali ne odustaje od trčanja u parku, jer je to jedina svijetla točka njegovog radnog tjedna", završila je svoju ispovijest ova žena.

Savjet koji je dobila bio je sljedeći:

"Nema svrhe igrati se detektiva i pokušavati dokazati što se točno dogodilo s tom drugom ženom. Više se fokusiraj na ono što se dogodilo između vas dvoje.

Moraš biti čvrsta ako želiš promijeniti vaš odnos, a on još uvijek viđa tu drugu ženu. Mora početi trčati u nekom drugom parku ili lokalnom klubu za trčanje.

Toliko ti duguje!"

Pročitajte više