Odbijena joj kartica u dućanu, ali ovo nije očekivala: Sjela sam i plakala

Ilustracija: Instagram

MAJKA iz Velike Britanije kojoj je kartica neobjašnjivo odbijena na blagajni supermarketa sjela je i plakala nakon što je dobrodušna strankinja platila njezinu božićnu kupovinu.

Paula Fletcher iz Aigburtha, predgrađa Liverpoola, prošlog četvrtka čekala je na blagajni u svom lokalnom Tescu kada je otkrila da postoji problem s njezinim PIN-om. 46-godišnjakinja se nadala da će obaviti božićni šoping, no kartica joj je odbijena usprkos tome što je imala novca na računu.

I dok se ona odmaknula od blagajne kako bi pokušala riješiti problem, ljubazna mlada djevojka koja je stajala iza nje platila je račun, koji je iznosio 69.09 funti (oko 575 kuna).

"Sišla sam da pokušam odblokirati karticu, a kad sam se vratila, djevojka je već platila", rekla je Paula za Liverpool Echo. "Bila sam izvan sebe. Morala sam sjesti i plakala sam."

Blagajnica je gospođi Fletcher rekla kako misli da je djelo mlade djevojke povezano s izazovom 12 dana Božića, u kojem ljudi čine dobra djela za strance koje sretnu do 25. prosinca.

Fletcher je mladoj ženi zahvalila i na Facebooku, u nadi da će je pronaći, no to se zasad nije dogodilo.

Pročitajte više