Odgovor na najveće pitanje Oscara - otkriveno zašto je ova žena bila na dodjeli

Foto: Instagram

NAKON dodjele Oscara ekipu na društvenim mrežama najviše je mučilo jedno pitanje - tko je i zašto pozvao starletu Blac Chynu? Iako najprije ni američki tabloidi nisu mogli doći do tog odgovora, starleta je sama otkrila kako je završila na najpopularnijem crvenom tepihu na svijetu.

Blac je na Instagramu otkrila da je bila pratnja prijatelju Christopheru Trujillu, audio inženjeru. Otkrila je to u snimci koja je nastala dok su se spremali za dodjelu zlatnih kipića.

Nakon toga odlučila je poslati poruku hejterima pa je objavila fotografiju u haljini s Oscara te napisala: "Poduzetnica/reality zvijezda/ambasadorica brenda/bivša profesionalna plesačica klasičnih plesova."

Christopher je audio inženjer i producent koji je radio s mnogim zvijezdama, kao što su Ariana Grande ili Mariah Carey. Ipak, strani mediji su sad potegnuli drugo pitanje pa pišu da nije jasno ni otkud njemu pozivnica pošto je posljednji put na nekom većem projektu radio 2017. godine.

No, fanovima Oscara zasigurno je zasad najbitnije da se razriješilo pitanje dana, a to je otkud bivša žena brata Kim Kardashian među nekima od najcjenjenijih filmaša svijeta.

Pročitajte više