Odlučila je da više neće nositi grudnjak, a danas o njenim grudima svi pričaju

Foto: Instagram

U TINEJDŽERSKIM je godinama Chidera Eggerue mrzila svoje opuštene grudi pa ih je skrivala.

Kad je napunila 19 godina, odlučila je prihvatiti svoje tijelo i grudi te je pokrenula kampanju #SaggyBoobsMatter. Kroz nju širi poruku o ljubavi i pozitivnom odnosu prema svom tijelu.

Na profilu na Instagramu, gdje koristi naziv Slumflower, Chidera objavljuje svoje fotografije na kojima ne nosi grudnjak.

Njen je pokret izazvao puno pozornosti, a Chidera je postala inspiracija brojnim ženama.

"Koliko se god vidio napredak, još je uvijek dug put da primijenimo način na koji se govori o ženskom tijelu", poručila je.

"Ja sam žena koja je bila ljutita zbog svojih grudi, uvijek sam ih se sramila. Vi ste mi pokazali da one mogu biti seksi i da ih mogu prihvatiti", poručila joj je jedna žena preko društvenih mreža.

"Mislila sam da sam jedina djevojka s opuštenim grudima, guglala sam kako da izgledaju manje. Drago mi je što konačno netko javno govori da su takve grudi normalne", naglasila je druga.

Chidera ističe da najviše voli poruke majki koje joj pišu da su zavoljele svoje tijelo nakon porođaja. Priznaje da ipak nisu svi komentari pozitivni, stigle su joj i ružne poruke muškaraca, ali i žena. Razlog za to ona vidi u činjenici da ljudi nisu naviknuti gledati opuštene grudi.

Pročitajte više