Odmor bez granica: First minute ponude skijališta za idealan zimski odmor

Foto: Press

DOLAZAK hladnijih dana idealan je trenutak za razmišljanje o zimskom odmoru, a u skladu s time i o odabiru željene destinacije na kojoj ćete ga provesti. Iako se veliki broj ljudi sve češće odlučuje zimu zamijeniti toplijim i dalekim krajevima poput Balija ili Maldiva, i dalje prednjači broj onih koji će odmor provesti na skijaškim prostranstvima.

Planine su dokazani najbolji odabir za oporavljanje od stresnog radnog ritma. Zato planirajte već sada i ostvarite povoljnije uvjete.

Praznici na skijama i snijegu privlače svojom magičnom energijom, pa je ovo doba godine karakteristično upravo po tome što se većina Hrvata već počela tradicionalno pripremati za skijanje, razmišljati o ekipi za savršen provod i mogućim "snježnim" destinacijama. Talijanska i austrijska skijališta Hrvatima su dobro poznata i pravo je umijeće potražiti i ponuditi nešto do sada neotkriveno. No ipak, ako se s pripremama krene na vrijeme, ponuda destinacija i cijene skijališta mogli bi vas očarati!

Turistička agencija BTravel prepoznatljiva je po jednoj od najširih ponuda skijališta na tržištu, koju agencija svake godine upotpunjuje novim destinacijama i inovativnim paketima.

Italija: Pinzolo/ Hotel Beverly 4*, Apartmani Canada, Apartmani Rosa delle Dolomiti; Folgaria/Apartmani Serrada i Apartmani Alaska; Passo Tonale/ hotel Dahu i hotel Sporting;  Monte Bondone/ Hotel Alpine Mugon 4*; Austrija:  Gerlitzen /Almresort Gerlitzen; Matrei/Hotel i apartmani Goldried;  Sillian/ Apartmani Feriendorf Hochpustertal; Nassfeld/hotel Franz Ferdinand 3*; Turracher Höhe/ Alpenpark Chalet  ,Flachau/Apartmani Sonnberg; Francuska: Serre Chevalier/ Residence Briancon 2*; Les Orres/Apartmani  L'Ecrin dec Orres 4* ; Vars/ Apartmani Pra ste Marie 3* ; Val Cenis/ Apartmani Les Alpages de  Val Cenis 4*….

BTravel je već nekoliko godina službena agencija skijališta Nassfeld zadužena za promociju u cijeloj regiji. Iz tog razloga je BTravel započeo otvaranje skijaške sezone upravo na Nassfeldu, pa svi zainteresirani do 31.10.2018. imaju mogućnost rezervirati odličnu zabavu na snježnim padinama ovog vrlo popularnog austrijskog skijališta po povoljnim cijenama, već od 2.480 kuna po osobi za 3 polupansiona + 3 dnevnu skijašku kartu. Kao jedno od 10 najboljih skijališta Austrije, Nassfeld aktivnim sportašima i obitelijima, nudi 30 modernih žičara i vučnica, zabavu na 110 kilometara staza, brojne punkteve iznenađenja i brine za potpunu zabavu na stazi.

U posljednje vrijeme jako su popularne i ski škole na hrvatskom jeziku, te su i one uključene u ponudi BTravel agencije i to na destinacijama: Austrija: Turracher Höhe, Hinterglemm, Matrei, Sillian, Gerlitzen, Flachau, Kreischberg, Bad Kleinkirchheim, Katschberg; Italija:  Alta Badia, Andalo, Monte Bondone, Val di Fiemme, Val di Fassa, Passo Tonale, Folgaria, Kronplatz, 3 Zinnen Dolomiten

Nagradite se skijanjem! Ulovite na vrijeme svoju first minute ponudu, putujte sigurno i pouzdano i osigurajte si jedan od najboljih zimskih odmora.

Više informacija potražite na www.btravel.hr

Pročitajte više